VINCENT DIJXHOORN

Wat Evolution voor mij anders maakt dan mijn vorige werkgevers.

Ik vind het heel erg prettig hoe we met elkaar om gaan binnen Evolution.

De relatie met mijn vorige werkgever was erg slecht. Op mijn vorige werk had ik angst om dingen te vragen aan mijn werkgever, omdat hij vaak geirriteerd reageerde als ik iets niet wist of als ik per ongeluk een fout had gemaakt in een dossier. Dit resulteerde erin dat ik mijn werkgever amper sprak, want ik zag hem ook slechts een keer per maand tijdens het maandelijkse overleg.

Ik vind de mate van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid die Evolution hanteert ook fijn. Duidelijke taken met een bepaalde vrijheid van uitvoering. Als het maar gedaan wordt. Top!  Bijvoorbeeld ook de vrijheid die je geeft om wel/niet te behandelen in deze tijd van corona.

Soms hebben we zakelijke dingen te bespreken zoals een contract en dan is het goed dat we daar professioneel mee omgaan.

Evolution betrekt ons ook bij bepaalde beslissingen in het bedrijf en besteedt veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Daarmee laat Evolution zien dat we een belangrijk onderdeel zijn van het bedrijf.

Het is al met al een hele fijne manier van werken doordat we goed met elkaar communiceren en het bedrijf waardering laat blijken. Daardoor ben ik bereid mij extra hard in te zetten en er voor te zorgen dat het bedrijf groeit in alle opzichten.

MOBIEL AMSTERDAM OOST
0642557307
MOBIEL ZWANENBURG
0610245606
OPENINGSTIJDEN

maandag t/m dinsdag 09:00-20:00 uur

woensdag t/m vrijdag 08:00-18:00 uur

EMAIL

INFO@EVOLUTIONFYSIOTHERAPIE.NL
PARTNERS