werken bij evolution fysiotherapie

Voor onze praktijk zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent die ons team kan komen versterken en de praktijk verder kan laten groeien.
De praktijk legt de lat erg hoog op het gebied van kwaliteit. Om onze patiënten het gewende hoge niveau fysiotherapie te kunnen bieden, hebben wij een uitvoerige screeningsperiode. Wij verwachten veel van onze therapeuten en bieden daarom ook veel!

Evolution Fysiotherapie gelooft dat elke mens uniek is en daarom geen standaard behandeling bestaat. Wij geloven erin dat voor elke patiënt een passende oplossing gemaakt moet worden door onze therapeuten. Daarvoor is er een duidelijke diagnose nodig. Wanneer deze is gesteld onderzoeken wij verder welke factoren er aanwezig zijn voor de oorzaak van de klacht.

We zoeken daarom iemand met goede communicatieve en diagnostische skills. Deze twee skills maken volgens ons namelijk het verschil tussen een basistherapeut en een echt goede therapeut.
Om te beoordelen of je deze skills bezit en dus goed bij ons past, kom je na een eerste gesprek een week proefwerken bij verschillende collega`s. Wanneer wij zien dat wij onze patiënten zonder zorgen aan jou kunnen toevertrouwen gaan wij in gesprek over een contract.

In deze proefweek heb jij de kans om de praktijk goed te leren kennen en te beslissen of jij samen met ons Evolution Fysiotherapie wil laten groeien.

Wij merken dat dit goed werkt om teleurstelling aan beide kanten te voorkomen.

wat kunnen wij jou bieden?

  • Bij Evolution Fysiotherapie is iedereen gelijk en heeft iedereen net zoveel inbreng als ieder ander. Je wordt een deel van Evolution en niet alleen een therapeut die de agenda draait. We waarderen het als je meedenkt aan de verdere groei en ontwikkeling van ons als therapeuten en als praktijk. Je mag zelf bepalen in hoeverre jij daarbij betrokken wilt zijn.
  • Je salaris gaat in overleg en hangt af van je eigen inbreng. Hoe waardevoller je bent voor de praktijk, hoe hoger het salaris wordt.
  • De werktijden hangen af van je eigen wensen en de beschikbaarheid van behandelruimtes.  Daarin is dus veel flexibiliteit en overleg mogelijk. Elke therapeut werkt in ieder geval 1 avond tot 20:00 of 1 weekenddag vanwege de groeiende vraag naar behandeltijden buiten de reguliere werktijden. Voor niemand is dat leuk dus delen wij deze last met elkaar.
  • Je komt in een topteam van therapeuten terecht in een multidisciplinaire omgeving. Er is binnen de praktijk veel ruimte tot verdere ontwikkeling als persoon en therapeut. Wij helpen je om ervaring en kennis op te doen. Het is ook altijd mogelijk dat je een aantal uur per week met collega`s meeloopt om van elkaar te leren.
  • Kortom, je komt terecht in een hoogwaardige praktijk met goede therapeuten, waar wij elkaar de ruimte geven, elkaar ondersteunen, van elkaar kunnen leren en samen aan de beste zorg voor de patiënt werken.
Ben jij de kandidaat die bij ons past? Stuur dan een motivatiebrief, cv en een ingevulde Caluwe kleurentest (https://www.twynstragudde.nl/inzichten/kleurentest-snel-en-effectief-veranderen) naar w.douma@evolutionfysiotherapie.nl.
MOBIEL AMSTERDAM OOST
0642557307
MOBIEL ZWANENBURG
0610245606
OPENINGSTIJDEN

maandag t/m dinsdag 09:00-20:00 uur

woensdag t/m vrijdag 08:00-18:00 uur

EMAIL

INFO@EVOLUTIONFYSIOTHERAPIE.NL
PARTNERS