FYSIOTHERAPIE AMSTERDAM OOST

De beste fysiotherapie in Amsterdam OostBen jij op zoek naar fysiotherapie in Amsterdam Oost? Dan raden wij je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij Evolution Fysiotherapie. We hebben meerdere vestigingen in Noord Holland, waaronder twee in Amsterdam. Hier staan gediplomeerde, ervaren fysiotherapeuten klaar om jou de behandeling te geven die je het beste van je klachten af helpt. Heb jij bijvoorbeeld last van rug of gewrichten doordat je bij je werk steeds in dezelfde houding zit? Dan hebben wij de therapie waarmee we ervoor gaan zorgen dat deze klachten zo snel mogelijk weer verdwijnen.


Aan de slag met fysio in Amsterdam Oost

Bij Evolution Fysiotherapie werken mensen die wel weten hoe ze met jouw klachten om moeten gaan. Wij gebruiken louter technieken en methodes waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze effect hebben. We doen dan ook niet aan bijvoorbeeld stroomtherapie of massage, aangezien het daadwerkelijke nut hiervan nooit is bewezen. Wij gebruiken moderne technieken waarvan je al snel zult merken dat je jezelf hier beter bij voelt. Bij ons vind je altijd een fysiotherapeut in Amsterdam Oost die direct klaar voor je staat. Wij werken niet met wachtlijsten, vaak kun je al dezelfde dag als je ons belt terecht voor een eerste afspraak en behandeling.

Meer weten over onze fysiotherapie in Amsterdam Oost?


Als jij op zoek bent naar een fysio in Amsterdam Oost die gediplomeerd is en die alle ervaring heeft die nodig is om jou van je klachten af te helpen, dan raden wij je aan om gewoon even contact met ons op te nemen. Elke fysiotherapeut in Amsterdam Oost die bij ons werkt kent de modernste technieken om jou van je problemen af te helpen. Naast fysiotherapie kun je ook bij ons terecht voor onder andere manuele therapie, oefentherapie en dry needling. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen. We staan klaar om al je vragen voor je te beantwoorden.